Historiaa

Tikkurilan Painonnostokerho ry.

Tikkurilan Painonnostokerho ry TPK on painonnostoon erikoistunut 23.8.1966 perustettu Vantaalainen urheiluseura,joka on ainoa vantaalainen toimiva varsinainen painonnostoseura.

Seuran perustajajäseniä olivat Seppo Hannula puheenjohtaja, varapuheenjohtaja Asto Eino Tuononen, sihteeri Toivo Johannes Koivunen ja Matti Juhani Huuho rahastonhoitaja.

Nykyisin seuran puheenjohtaja toimii Mauri Hannula vuodesta 2002.

Olemme panostaneet vahvasti mm. nuorisourheiluun järjestämällä aloitteleville nuorille urheilijoille Punttikoulutapahtumia. Punttikoulutoiminta on Suomen Painonnostoliitto ry:n ja Nuori Suomi ry:n kanssa yhdessä kehitetty toiminto, jonka avulla pyrimme ohjaamaan painonnostourheilun aloittavia nuoria ja myös muiden urheilulajien harrastajia turvalliseen ja tehokkaaseen harjoittelun alkuun tässä urheilumuodossa.

Pitkäjänteisestä työstämme nuorisourheilun hyväksi olemme saaneet Nuori Suomi ry:ltä vuonna 2003 Sinettiseuran arvon. Sinettiseurat ovat nuorisourheilun laatuseuroja, jotka ovat saaneet tunnustuksen laadukkaasta nuorisotoiminnasta.

Seuramme toimii vireästi ja jäsenmäärämme on koko ajan kasvussa. Olemme myös menestyneet painonnostokilpailuissa, josta kertoo mm. se, että olemme saaneet vuonna 2003 Etelä-Suomen lääninmestaruuskilpailussa joukkuehopeaa. Samana vuonna seuramme sai Etelä-Suomen piirin alueella "Vuoden paras seura" -arvon jo toisen kerran peräkkäin ja seuramme nuorista nostajista Antti Kartela palkittiin piirin "Vuoden nuori nostaja" -arvonimellä. Kaisa Kartela Suomen mestari 2004. Kerhomme keppijumppa joukkueen 3.s Keppijumpan MM-kisoissa 2005. Aktiivisesta toiminnastaan painonnostourheilun hyväksi palkittiin seuramme pj. Mauri Hannula niin ikään vuonna 2003 Suomen Painonnostoliiton taholta "Paras seurahenkilö" -tittelillä. Nämä edellä esittämämme seuramme ja jäseniemme saamat huomionosoitukset ovat merkkinä siitä, että teemme työtä nuorten ehdoilla ,sekä toimimme aktiivisesti oman lajiurheilumme eteen ja samalla tuemme muita vantaalaisia urheilulajien harrastajia punttikoulutoimintamme kautta.

Punttikoululaisia on vuosittain noin 80 12-15 vuotiasta nuorta , joten 11 vuoden aikana on punttikoulua käynyt runsaasti vantaalaisia nuoriaurheilijanalkuja.


   
Tikkurilan painonnostokerho
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Harjoitukset
 
 Kilpailut
 
 Tekniikkaharjoitukset
 
 Ohjaustyö
 
 Tempaus tekniikka
 
 Rinnalleveto harjoitus
 
 Gross fit
 
 Fysiikan testaus
 
 Sähköin nopeustesti
Kategoriat